Informatie

U bent patiënt en wilt graag weten waar u aan toe bent. Wat doet een tandtechnisch laboratorium precies om uw tandarts bij te staan en welke mogelijkheden zijn er? Tandtechnisch laboratorium Quintadent begrijpt uw vragen en geeft u graag meer informatie.

Werkwijze
Meestal wordt onze hulp ingeschakeld door een tandarts. Er moet bijvoorbeeld een kunstgebit of een kroon gemaakt worden. Wij beschikken over kennis en de juiste apparatuur om uw kunstgebit, kroon, brug of implantaatwerkstuk te maken. En dat doen wij met de grootste zorg en precisie. Het is belangrijk dat u weer een stralende lach krijgt. Lees hier meer over onze producten.

Producten
Tandtechnisch laboratorium maakt verschillende tandheelkundige werkstukken. U kunt denken aan een gebitsprothese, een facing, een brug of een kroon. Daarbij maken we in eigen beheer de halffabricaten zoals onder andere zirkonium waarmee we bijvoorbeeld een kroon kunnen maken. Quintadent levert maatwerk van begin tot het eind. Met onze ambachtelijke werkwijze en onze hightech apparatuur zijn wij de onmisbare schakel tussen u en uw tandarts.

Voordelen
Als tandtechnisch laboratorium werken we nauw samen met uw tandarts. Het resultaat is dat u weer een prachtig en natuurlijk uitziend gebit heeft. Mede door onze locatie in Emmen zijn de werkstukken snel ter plaatsen en binnen handbereik van uw tandarts. Reparaties die voor 11 uur worden gebracht zijn doorgaans dezelfde dag nog klaar! Daarbij zijn onze producten perfect op elkaar afgestemd in prijs-kwaliteit verhouding. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing.